trenulet transport

Cu trei săptămâni înainte de deschiderea oficială a Sărbătorilor de Iarnă, moment care va fi marcat prin aprinderea iluminatului ornamental, Primăria Ploiești lucrează la calendarul evenimentelor dedicate pentru această perioadă.

 

Una dintre surprizele pe care municipalitatea ploieșteană le pregătește este realizarea transportului între Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun cu ajutorul unui trenuleț, după modelul implementat de ani buni la Sinaia.

Primarul Adrian Dobre a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Orășelul Copiilor va fi amplasat în acest an la Sala Sporturilor, urmând ca Târgul de Crăciun să fie organizat în zona centrală. Astfel, pentru deplasarea între cele două puncte de atracție pe timpul sărbătorilor de iarnă, transportul va fi asigurat cu ajutorul unui trenuleț.

 

Citește și: Unde va fi amplasat Orășelul Copiilor din Ploiești. Când se aprind beculețele

„În momentul de față lucrăm pentru realizarea legăturii între cele două locații... Va trebui să avem discuții cu societățile care dețin astfel de mijloace de transport și să vedem cum vom pune în practică acest proiect”, a anunțat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, care a precizat că licitația pentru închirierea instalațiilor de iluminat ornamental a fost finalizată și că urmează perioada eventualelor contestații.

„Au fost deja montate instalațiile ornamentale care erau în dotarea SGU. Culorile vor fi alb-albastre. Instalațiile vor fi montate pe principalele artere ale orașului, în intersecțiile importante... Au participat și o serie de firme cu sponsorizări”, a precizat edilul.

Primarul Adrian Dobre a anunțat că, pe 5 decembrie, va avea loc deschiderea Sărbătorilor de iarnă la Ploiești, prin aprinderea instalațiilor ornamentale.