judetean

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Prahova, care a declarat că urmează o perioadă de mutare a pacienților de la etajele superioare.

 

Licitația a fost finalizată în luna septembrie, fiind vorba despre cel mai amplu program de reabilitare a Spitalului Județean Ploiești, lucrările având o valoare de aproape 15 milioane de lei.

Licitația a vizat atribuirea contractului de lucrări pentru modernizarea corpurilor de clădire A+B din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, de la Nord.

La finalizarea procedurii de licitație a fost declarată câștigătoare firma S.C. Hidro Salt B92 SRL București. Contractul include lucrări de refacere și înlocuire instalații de gaze medicale, lucrări de refacere și înlocuire instalații electrice, lucrări de înlocuire tâmplărie interioară și tavane suspendate, dar și lucrări de zugrăveli.

 

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 36 de luni. Lucrările vor viza mai întâi etajul V al clădirii, pacienții de aici urmând să fie mutați la etajele inferioare ale spitalului.