locuinte sociale reactualizare dosare

Prima probă a concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de șef Serviciu Parc Municipal Ploiești a avut loc astăzi.

Postul vacant de șef Serviciu Parc Municipal Vest, controversatul proiect pe fonduri europene, nu a avut mare căutare. La concurs s-a înscris o singură persoană, Viorel Tudor, care în prezent ocupă funcția de șef Servicii Spații Verzi de la Servicii Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești.

Următoarea probă este programată pe data de 15 noiembrie. Reamintim faptul că, în baza unei hotărâri a Consiliului Local Ploiești, a fost aprobată noua organigramă de la Parcul Municipal Vest, în această perioadă fiind scoase la concurs zeci de posturi de muncitori necalificați, paznici și muncitori calificați. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.