pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiești a anunțat că expertizele la cele două pasaje subterane de pe Bulevardul București au fost finalizate, în perioada următoare fiind programată elaborarea documentației de avizare a lucrărilor.

 

Expertizele pentru cele două pasaje subterane au fost efectuate de firma SC. Royal CDV G2 SRL., valoarea contractului fiind de 16.000 lei fără TVA.

Pentru redeschiderea celor două pasaje, municipalitatea trebuie să execute, printr-o firmă specializată, punerea în siguranță, pentru ca pasajele să nu se mai inunde, aceasta fiind de altfel și una dintre problemele invocate în momentul în care pasajele au fost închise, în urmă cu mai bine de zece ani.

„Au fost finalizate expertizele pentru pasajele subterane de pe Bulevardul București”, a anunțat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, care a precizat că, potrivit documentației, „reabilitarea pasajelor s-ar putea face la costuri foarte mari însă așteptăm valoarea stabilită prin documentație”.

 

În prezent, municipalitatea a prevăzut fonduri pentru executarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI).