pasaj gara vest

Lucrările la pasajul de la Gara de Vest pot fi finalizate mult mai devreme, a dat asigurări astăzi primarul Adrian Dobre, care a precizat că în acest moment se lucrează la expertiza solicitată de Inspectoratul de Stat în Construcții.

 

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, termenul oficial pentru finalizarea lucrărilor este iunie 2017, însă edilul Ploieștiului, Adrian Dobre, a susținut că sunt șanse ca lucrările să fie finalizate în luna martie 2017.

Citește și: Firma care a câștigat licitația pentru expertizarea pasajului de la Gara de Vest

 

„Aceste lucrări vor continua. O astfel de lucrare, de o asemenea anvergură, oprită duce la o serie de probleme care se poate finaliza cu nerealizarea acestui obiectiv. Acea expertiză solicitată în urma controlului făcut de ISC (n.r. Inspectoratul de Stat în Construcții) a fost contractată, iar documentațiile vor fi puse la dispoziția expertului astfel încât să avem un punct de vedere”, a susținut primarul Adrian Dobre, care a explicat că „expertiza ține și de partea economico-financiară, pentru a se putea vedea dacă acele costuri solicitate de executant, și aprobate și de dirigintele de șantier, sunt în conformitate”.