primaria ploiesti

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, face apel la directorii din instituție și la cei ai societăților aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești să publice pe SEAP toate achizițiile publice.

 

Comunicatul Primăriei Ploiești:

In ultima vreme am primit o serie de atentionari din partea unui numar important de ploiesteni referitor la modul in care se fac achizitiile publice de catre institutii aflate in subordinea primariei.

Ca urmare a acestor discutii, dar si in spiritul transparentei pe care vreau sa o impun ca mod de lucru al Primariei Ploiesti, reamintesc TUTUROR institutiilor care sunt finantate de la bugetul local ca sunt OBLIGATE prin lege sa faca TOATE achizitiile prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice – SEAP.

Aceasta recomandare este valabila si pentru toate companiile controlate de catre Consiliul Local Ploiesti sau in care Consiliul detine actiuni.

Fac apel la cetatenii care vor sa sprijine acest demers de transparentizare totala a activitatii Primariei Ploiesti si care constata ca nu este respectata legea de catre conducatorii si/sau angajatii institutiilor mai sus enumerate sa anunte organele abilitate si sa ma sesizeze prin intermediul adresei de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Primar Adrian Dobre