Amenzile pentru stația de epurare a Ploieștiului au depășit jumătate de milion de lei

0
rasp ploiesti statie epurare

rasp ploiesti statie epurare

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești a decis constituirea unui fond, având în vedere că penalitățile pentru depășirea concentrațiilor maxime admise la stația veche de epurare a Ploieștiului a depășit suma de peste jumătate de milion de lei.

La această oră suma totală aferentă penalităților se cifrează la 544.901 lei. La ultima ședință a Consiliului de Administrație al RASP s-a solicitat un punct de vedere din partea Biroului Juridic al instituției și avizul firmei de audit financiar, în ceea ce privește „constituirea de provizioane pentru riscuri și cheltuieli aferente penalităților” înregistrate ca urmare a depășirii concentrațiilor maxime admise la Stația de Epurare a Ploieștiului.

Citește și: Primăria Ploiești, amendată lunar pentru stația de epurare

Pentru a se preîntâmpina ce se întâmplă acum, încă din 2007, cunoscându-se legislația în materie de protecția mediului, Primăria Ploiești a decis construirea unei stații noi de epurare, însă lucrările nu au fost finalizate nici până acum. 

Citește și: Primăria Ploiești, executată silit. Riscă blocarea conturilor

Așa se face că, încă din primăvara acestui an, RASP este sancționat lunar pentru depășirea concentrațiilor maxime admise la stația veche de epurare a orașului, suma totală cifrându-se la această oră la peste jumătate de milion de lei. 

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău