instalatii iluminat ornamental ploiesti

În primă fază vor fi montate instalațiile ornamentale achiziționate anul trecut, precum și instalațiile ornamentale în baza parteneriatelor încheiate cu diverși operatori pentru sensurile giratorii.

 

Potrivit reprezentanților SGU Ploiești, instalațiile achiziționate anul trecut vor fi montate în cartiere, urmând ca, după finalizarea licitației pentru închirierea de ornamente acestea să fie montate în zona centrală. 

„Am început montarea de instalații ornamentale, conform programului aprobat de Primăria Ploiești. Instalațiile ornamentale achiziționate anul trecut vor fi montate inclusiv pe strada Mărășești, iar pentru sensurile giratorii au fost încheiate parteneriate cu Dalkia și cu Coral”, a anunțat Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, care a estimat că, dacă nu vor fi contestații, licitația pentru închirierea instalațiilor de iluminat ornamental și a figurinelor 3D se va finaliza după 12 noiembrie. 

 

Primul brad pe care au fost montate instalații ornamentale este în zona centrală, în imediata apropiere a Palatului Administrativ Ploiești.