ajutoare caldura

Ploieștenii care vor să beneficieze de subvenție la căldură începând cu luna noiembrie trebuie să depună dosarele la anumite termene, în caz contrar urmând să primească ajutorul pentru luna decembrie.

Astfel, dosarele pentru energia termică trebuie să fie depuse până la data de 20 noiembrie, iar în cazul subvenției la gazele naturale și la energia electrică se ține cont de datele la care se realizează citirea și de data de facturare. 

 

„Pentru a nu se crea nici aglomerație, de preferat este ca persoanele care doresc să beneficieze de subvenție pentru plata gazelor naturale în luna noiembrie să depună dosarele până pe 5 noiembrie. Pentru subvenția aferentă lunii noiembrie la energie termică dosarele se depun până la data de 20 noiembrie, însă este de preferat ca ploieștenii să se prezinte din timp la ghișee”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dan Dinu, directorul ASSC Ploiești.

Citește și: Totul despre ajutoarele de încălzire acordate la Ploiești

Informații suplimentare privind condițiile de acordare ale acestui sprijin financiar, puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau la numerele de telefon 0244/384742, pentru energie termică și 0244/526090, pentru gaze naturale, lemne, energie electrică.