scoala george cosbuc

Primăria Ploiești a fundamentat proiectul privind predarea amplasamentului către Compania Națională de Investiții a unei suprafețe de teren care va avea destinația de sală de sport pentru Școala Generală George Coșbuc.

Potrivit proiectului, terenul, cu o suprafață de 900 de metri pătrați, va fi predat către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Naționala de Investiții „C.N.I.” S.A., pe baza de protocol.

Municipalitatea va suporta finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități, respectiv pentru rețelele de apă, canal și a celorlalte utilități, sala de sport urmând să fie construită cu fonduri de la bugetul de stat.

 

Pentru obținerea finanțării, condiția esențială este ca municipalitatea să mențină destinația sălii de sport și să o întrețină pe o perioada de minimum 15 ani.

Subprogramul derulat la nivel național de CNI are drept scop construirea de săli de sport, atât în mediul urban cât şi în mediul rural în vederea garantării accesului la facilitățile moderne de practicare a sporturilor.