tribunalul prahova

Activitatea Registraturii și programul cu publicul ar arhivei din cadrul secției a II-a Civile, Contencios Administrativ și fiscal va fi suspendată pentru o perioadă de 3  respectiv patru zile. 

 

Într-un comunicat de presă, Tribunalul Prahova anunță că în perioada 26,10-31,10,2016 programul cu publicul al arhivei din cadrul Secției a II-a Civile, de Contencios Administrativ și Fiscal va fi suspendat pentru derularea operațiunilor de mutare a activității acestei secții. 

Totodată, în perioada 27.10-31.10.2016 va fi suspendată și activitatea registraturii aceleiași secții de la sediul actual din Ploiești, Piața Victoriei, nr. 10, astfel că toate acțiunile și cererile de competență funcțională a secției indicate vor putea fi depuse personal la registratura care funcționează în sediul din Ploiești, Strada Văleni, nr. 44, în intervalul 09,00-13,00. 

Acțiunile și cererile transmise în perioada indicată și prin fax la numărul 0244/523 265 sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Începând cu data de 1 noiembrie întreaga activitate judiciară și administrativă a Secției a II-a Civile de Contencios Administrativ și Fiscal se va derula în spațiul de la etajul III al centrului comercial Winmarkt din centrul Ploieștiului.