posturi vacante instituții publice

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcții publice de execuție, vacante.

 

Pe lista posturilor vacante se numără funcția de comisar, grad profesional superior în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova, de comisar, grad profesional principal în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova, de consilier juridic, grad profesional asistent în cadrul Comisariatului Regional pentru Protiecția Consumatorilor Dâmboviţa și de comisar, grad profesional superior în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Argeș.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă (condițiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999. republicată cu modificările și completările ulterioare, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, respectiv de minimum 9 ani în cazul funcției de comisar, grad profesional superior și de un an în cazul funcție de consilier juridic, grad profesional asistent.

 

Concursul este programat pe 24 noiembrie 2016, ora 10.00, (proba scrisă) și pe 28 noiembrie 2016, ora 14.00 (proba interviu).