iluminat ploiesti

Primarul Adrian Dobre a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la procedura de licitație pentru iluminatul ornamental, susținând că există riscul ca orașul să fie scufundat în beznă de sărbători, pe motiv că lucrurile sunt tărăgănate de SGU.

 

Special pentru iluminatul ornamental la nivelul municipiului Ploiești a funcționat o comisie care a stabilit care vor fi ornamentele ce urmează să fie închiriate pentru sărbătorile de iarnă din acest an.
„Am constatat că activitatea ce ține de iluminatul ornamental festiv din Ploiești trenează și am ajuns la concluzia că Donald Constantin (n.r. directorul SGU) dorește, cred că asta vrea, ca municipiul Ploiești să fie în beznă. Activitatea de pregătire a documentației pentru iluminatul ornamental a început din luna august și nici până în prezent această procedură de achiziție nu este pe SEAP (n.r. Serviciul Electronic de Achiziții Publice)”, a susținut Adrian Dobre, care a criticat activitatea directorului SGU, Donald Constantin, precizând că „Donald Constantin nu ar fi la prima situație în care își dovedește incompetența”
Precizăm că am încercat să obținem un punct de vedere telefonic din partea directorului SGU Ploiești însă nu am reușit.