posturi vacante provita de sus

Primăria Comunei Provița de Sus organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor funcții publice de execuție vacante.

 

Este vorba despre funcțiile vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Juridic -1 post, pentru postul de inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Asistenţă Socială și de două posturi de poliţist local, clasa EI, grad profesional debutant – Compartiment Poliţie Locală.

Pentru postul de consilier juridic candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în ştiinţe juridice și minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor. În cazul postului de inspector debutant din cadrul Compartimentului Asistenţă Socială doritorii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent în asistenţă socială, iar pentru postul de poliţist local, debutant, candidații trebuie să aibă studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 noiembrie 2016, ora 10.00. Pe 21 noiembrie 2016, ora 10.00, este programată proba scrisă, iar pe 23 noiembrie 2016, ora 10.00, are loc proba interviu.