primaria ploiesti sediu

Primăria Ploiești a reziliat contractul pentru expertizarea Parcului Municipal Vest, după ce observatorulph.ro a dezvăluit că firma câștigătoare a licitației are ca asociat exact compania care s-a ocupat de spațiile verzi din parc.

 

Primăria Ploiești a organizat o licitație pentru expertizarea lucrărilor efectuate la Parcul Municipal Vest, ca urmare a reclamațiilor venite din partea ploieștenilor, care au susținut că plantele de la parc s-au uscat, în lipsa sistemelor de irigații. 

Observatorulph.ro a dezvăluit că firma care a câștigat licitația de expertizare este una care are drept asociat chiar prestatorul contractului. Mai exact, potrivit site-ului Primăriei Ploiești, câștigătorul licitației pentru efectuarea expertizei este SC La Maison Du Jardin Eu SRL, societate care are ca asociat SC Pepiniera de Val D’ Yerres SRL. Ambele societăți au de altfel același sediu: București, Sectorul 1, Bulevardul Ionescu de la Brad 61 - 63, etaj V, apartament 18.

Detalii aici: Contract suspect pentru Parcul Municipal Vest

 

Surse din Primăria Ploiești susțin că după apariția articolului, primarul Dobre a dispus rezilierea contractului și reluarea procedurii de achiziție a lucrării de expertizare a Parcului Municipal Vest.