balarii parc vest

Vehement contestat de ploieșteni, Parcul Municipal Vest va fi expertizat. Curios este faptul că experții sunt angajații unei firme la care asociat este SC Pepiniera de Val D’ Yerres Deux, compania care a furnizat plantele pentru parc!

 

Contractul privind realizarea Parcului Municipal Ploiești Vest a fost semnat în august 2014. La acea dată, Primăria Ploiești a anunțat că lucrările vor fi executate de Asocierea Construcții Erbașu SA - SC Pepiniera de Val D’ Yerres Deux SRL și SC Drufec Cons CF SRL.

La mai bine de doi ani de la semnarea contractului, Primăria Ploiești a organizat o licitație pentru expertizarea lucrărilor efectuate la Parcul Municipal Vest, ca urmare a reclamațiilor venite din partea ploieștenilor, care au susținut că plantele de la parc s-au uscat, în lipsa sistemelor de irigații.

Suspect este faptul că firma care a câștigat licitația de expertizare este una care are drept asociat chiar prestatorul contractului. Mai exact, potrivit site-ului Primăriei Ploiești, câștigătorul licitației pentru efectuarea expertizei este SC La Maison Du Jardin Eu SRL, societate care are ca asociat SC Pepiniera de Val D’ Yerres SRL. Ambele societăți au de altfel același sediu: București, Sectorul 1, Bulevardul Ionescu de la Brad 61 - 63, etaj V, apartament 18.

 

Nu ne rămâne decât să ne întrebăm cât de credibilă este o astfel de expertiză. Probabil acesta este și motivul pentru care, pentru a fi siguri de câștigul licitației, valoarea contractului de expertizare este de 3.500 de lei fără TVA, în condițiile în care valoarea estimativă vehiculată de Primăria Ploiești a fost de 25.000 de lei fără TVA.

primaria ploiesti

adresa firma

 

firma asociati persoane juridice

contract primaria ploiesti