balarii parc vest

Primăria Ploiești a organizat licitație pentru efectuarea expertizei tehnice la Parcul Municipal Vest, investiție realizată cu fonduri europene, având în vedere că au existat numeroase comentarii legate de copacii plantați aici, care s-au uscat mult prea repede.

 

Proiectul care a vizat realizarea Parcului Municipal Vest a fost unul controversat. La finalul lucrărilor, mulți dintre ploieșteni și-au exprimat dezamăgirea cu privire la această investiție, pe de o parte având în vedere accesul greoi la parc, iar pe de altă parte pentru faptul că pe timpul verii nu există nicio formă de protecție a celor care vizitează.

Citește și: Parcul Municipal Vest, plin de bălării, va fi expertizat

Parcul a fost inaugurat la finele lunii mai 2016. 

 

Citește și: Tarife la Parcul Municipal Vest. Propunerea Primăriei

Citește și: Parcul Ploiești Vest: avantaje și dezavantaje - VIDEO

La licitația organizată la Ploiești s-a prezentat firma „S.C. La Maison Du Jardin EU S.R.L., care a câștigat achiziția cu prețul de 3.500 lei fără TVA”. Firma este din București și potrivit prezentării pe internet are sediul în Sectorul 1 București și desfășoară activități în domeniul comerțului cu flori și semințe.

 

Trebuie spus că valoarea estimativă a contractului a fost de 25.000 de lei fără TVA și este surprinzător prețul cu care s-a câștigat achiziția. Asta dacă nu cumva, firma se va pronunța numai asupra plantelor și nu și asupra terenurilor de sport care au fost inundate după o primă ploaie mai serioasă.