pista hipodrom

După ce săptămâna trecută, CSM a anunțat că pista de la Hipodrom este „omologată pentru curse”, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Practic, omologarea a fost realizată numai pentru desfășurarea antrenamentelor.

 

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal susțin că în comunicarea făcută de CSM a apărut această „mică eroare”, în sensul că, la această oră, pe Hipodromul Ploiești nu se pot desfășura curse, ci numai antrenamente.
„Pentru desfășurarea de curse de cai, organizatorul trebuie să obțină omologarea pistei, însă la această oră nu există federație care să se ocupe cu așa ceva. Practic, organizatorul de curse trebuie să obțină această omologare, să stabilească linia de sosire și să fie poziționați stâlpii de plecare, pentru a putea transmite, la nivel internațional, timpii scoși de caii participanți la competițiile sportive”, a declarat Marian Stănescu, directorul adjunct al CSM Ploiești. 

Citește și: PISTA DE TRAP A HIPODROMULUI PLOIEŞTI A FOST OMOLOGATĂ

 

Săptămâna trecută, CSM Ploiești a anunțat că au fost omologate pistele pentru curse, lucru care era stipulat și în procesul-verbal al comisiei care a omologat pistele, dar atenție, pentru desfășurarea antrenamentelor.

omologare