pasaj gara vest

Licitația offline a avut ca termen limită inițial de depunerea ofertelor data de 17 octombrie, ora 12.00, numai că o firmă a solicitat clarificări.

Primăria a organizat o achiziție directă pentru expertizarea lucrărilor de la pasajul de la Gara de Vest. Valoarea estimativă a serviciilor a fost stabilită la 25.000 de lei fără TVA, fonduri care urmează să fie alocate din bugetul local.

„Ca urmare a solicitării de clarificări transmisă de un operator economic în data de 12.10.2016, termenul limita pentru depunerea ofertelor se prelungește până la data de 19.10.2016, ora 12.00”, a anunțat Primăria Ploiești.
Citește și: Afacere marca Primăria Ploiești: Pasajul de la Gara de Vest

Lucrările la pasajul de la Gara de Vest au demarat la finele anului 2014, iar termenul de finalizare inițial a fost finele anului 2015. Numai că, la acea dată, lucrările nu au fost gata, motiv pentru care a fost aprobată o nouă prelungire până la 30 iunie 2016.
Citește și: Cum arată pasajul de la Gara de Vest - FOTO
Cum nici la acea dată lucrările nu au fost gata, printr-un act adițional la contract s-a acordat un ultim termen de finalizare a execuției podului: 30 iunie 2017. Trebuie spus că întârzierea apărută în finalizarea contractului a venit și cu sancțiunea prin care municipalitatea suportă restul lucrărilor nefinalizate la timp.