Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cezar stoichiciu csm

Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești, a fost declarat incompatibil de ANI. Acesta susține că va contesta în instanță decizia.

Contactat telefonic, Stoichiciu a declarat că nu a primit până acum înștiințarea în scris de la ANI "E clar că voi merge în instanță. Nu am îndeplinit simultan funcția de la poliția locală și de la cabinetul primarului. Conform art. 94 din Legea funcționarului public, când ești angajat pe cabinetul unui demnitar, iar primarul este demnitar, contractul se suspendă de drept. Repet, nu am îndeplinit simultan cele două funcții și prin urmare voi contesta decizia ANI " a declarat, pentru observatorulph.ro directorul CSM. Acesta a precizat că în momentul în care a ocupat funcția de inspector la cabinetul primarului avea deja contractul suspendat la Poliția Locală Ploiești și cu lichidarea făcută. "Decizia de suspendare este emisă de șeful Poliției Locale Ploiești. Am fișă de lichidare la Poliția Locală,  nu am fost pontat și nici nu am fost retribuit, prin urmare nu am ocupat simultan cele două funcții" a completat Stoichiciu.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești