tarife stadionul ilie oana

După trecerea stadionului Ilie Oană de la SGU la Clubul Sportiv Municipal, Consiliul Local Ploiești a aprobat o serie de tarife pentru închirierea spațiilor. Mai nou, se propun noi tarife pentru spațiile unde pot fi comercializate produse alimentare și nealimentare. 

 

Astfel, noul proiect prevede noi tarife numai pentru spațiile destinate vânzării produselor alimentare și nealimentare. Astfel, pentru închirierea spațiilor prin licitație publică, pentru vânzare produse alimentare prețul de pornire se propune să fie de 17,89 lei/mp/lună, iar pentru închirierea spațiilor prin licitație publică, pentru vânzare produse nealimentare prețul de pornire să fie de 24,28 lei/mp/lună. Totodată, conform proiectului, se propune ca pentru închirierea spaţiilor prin licitaţie publică, pentru activități comerciale mixte prețul de pornire să fie de 25,56 lei/mp/lună, iar pentru închirierea spațiilor prin licitaţie publică, alimentație publică pentru producție prețul de pornire propus este de 7,67 lei/mp/lună. În fine, pentru închirierea spaţiilor prin licitaţie publică, alimentaţie publică pentru deservire prețul pornire propus este de 10,22 lei/mp/lună. 

Citește și: Taxă foto și de vizitare la Ilie Oană. Lista tarifelor CSM

Inițial, printr-un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru închirierea spațiilor cu destinația de vânzare de produse alimentare erau propuse tarife mult mai mici. 

 

 proiect