handbaliste csm titluri executorii

Neplătite de la jumătatea lunii aprilie, șapte sportive și un antrenor de la CSM Ploiești și-au căutat dreptatea în instanță.

 

Titlurile executorii sunt pentru suma de 800.000 de lei, a anunțat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, în cadrul unei conferințe de presă.

„Suma este aferentă pentru plata a șapte handbaliste și a antrenorului, pentru jumătatea lunii aprilie, pentru mai, iunie și iulie”, a precizat Dobre.

„În momentul de față este necesară o rectificare a bugetului inclusiv pentru bazele sportive, inclusiv pentru pe latură de sport, pentru copii și juniori. Suma rămasă de cheltuit până la sfârșitul anului este de aproximativ un milion de lei, sumă din care ar trebui în mod normal plătit atât angajații din cadrul CSM, cei care se ocupă de bazele sportive, întreținerea bazelor sportive ș acele sume care sunt alocate pentru copii”, a susținut Adrian Dobre, care a precizat că momentan nu s-a găsit o soluție pentru plata sportivilor de performanță, la nivel național fiind foarte multe variante de lucru, nefiind o soluție unitară de plată a acestora. 

 

Mai mult, primarul Dobre a susținut că au fost identificate soluții numai pentru sportul pentru copii și juniori.