centrul camin fantanele

Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice-Pensionari din comuna Fântânele organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 funcții contractuale, vacante.

 

Este vorba despre un post de asistent medical – studii postliceale – Clasa de salarizare de bază 41, un post de asistent medical debutant – studii postliceale – Clasa de salarizare de bază 12, trei posturi – infirmier – studii generale – Clasa de salarizare de bază 14, un post de îngrijitor – studii generale – Clasa de salarizare de bază 12, un post – magaziner – studii medii – Clasa de salarizare de bază 13, un post de asistent social debutant – studii superioare – Clasa de salarizare de bază 24, un post de psiholog stagiar – studii superioare – clasa de salarizare de bază 27 și două posturi de muncitor calificat bucătărie IV – studii generale – clasa de salarizare de bază 8. 

Citește și: Căminul de la Fântânele, nefuncţional la mai bine de un an de la inaugurare

 

Termenul limită de depunere a dosarelor este 21 octombrie 2016, ora 13.00. Concursul are loc pe 31 octombrie 2016, ora 09.00 (proba scrisă) – la sediul Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului din Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 14-16, iar pe 3 noiembrie 2016 este programată proba interviu.

Costul mediu lunar pentru un beneficiar, potrivit unei hotărâri a Consiliului Județean Prahova este de 2344 lei. Adică 520 de euro, la un curs de 4,5 lei/euro. 

Citește și: Peste 500 de euro costul mediu pentru un bătrân la Centrul Fântânele

Trebuie precizat faptul că la această oră la DGASPC Prahova s-au înregistrat mai multe cereri pentru ocuparea unui loc în căminul de bătrâni, iar conducerea instituției speră că după realizarea angajărilor căminul va deveni funcțional. 

Centrul are o capacitate de 25 de locuri cu două camere, aici urmând să-si desfăşoare activitatea 48 de persoane, iar investiția s-a cifrat la peste un milion de euro, fonduri din bugetul Consiliului Județean și Ministerul Muncii.

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...