dobre ganea

Adrian Dobre i-a solicitat viceprimarului Cristian Ganea să-l sancționeze pe directorul SGU Ploiești pentru că a denigrat conducerea Primăriei Ploiești.

 

După ce presa locală a preluat declarațiile acide ale directorului SGU Ploiești la adresa primarului Dobre, edilul i-a cerut vicelui Ganea sancționarea lui Constantin Donald.

Potrivit Codului Etic din Primăria Ploiești, adoptat în mandatul fostului primar Iulian Bădescu, funcționarii și personalul contractual din instituție nu pot denigra șefii instituției.

În timp ce primarul Dobre a refuzat să comenteze situația, spunând că această chestiune ține de "bucătăria internă" a instituției, viceprimarul Ganea, care are în atribuții activitatea SGU, a confirmat pentru observatorulph.ro solicitarea edilului. "Domnul primar mi-a solicitat să-l sancționez pe directorul SGU Ploiești, dar nu am posibilitatea pentru că este vorba de șeful unui SRL. Este atribuția CA-ului sau AGA de la SGU să facă acest lucru", a declarat viceprimarul Ganea.

 

Contactat de observatorulph.ro, directorul SGU Ploiești a replicat: "Nu am cunoștință că vrea cineva să mă sancționeze. Prin urmare, nu pot să fac niciun comentariu din moment ce nimeni nu s-a exprimat public că ar exista vreun conflict între mine și primar. Domnul viceperimar Ganea nu mi-a transmis că ar urma să fiu sancționat. Eu consider că ne putem exprima liber! Eu nu sunt funcționar public!"

contract

contract2