tramvai linie 102 probe tenice

Reabilitarea liniei de tramvai 102 din Ploiești a intrat în atenția Departamentului pentru lupta antifraudă, potrivit unui document oficial transmis redacției observatorulph.ro.

 

Pentru acest proiect, Ministerul dezvoltării a aplicat deja o corecție de peste două milioane de lei aplicată proiectantului și constructorului. DLAF este instituţia de contact cu Oficiul European de Luptă Antifraudă - OLAF din cadrul Comisiei Europene.

Solicitarea observatorulph.ro:

 

Prin prezenta va rugam sa ne transmiteti daca institutia dvs. deruleaza anchete la Primaria Ploiesti avand ca obiect posibile nereguli in gestionarea fondurilor europene. Daca da, va rugam sa ne transmiteti care sunt proiectele vizate si ce nereguli s-au identificat.

Adresa transmisă de DLAF:

Către redacţia Observatorul Prahovean,

Ca urmare a solicitării dumneavoastră, formulată în temeiul dispoziţiilor Legii nr.544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, înregistrată la Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF, cu nr. 2043/19.09.2016, vă comunicăm că, în prezent, DLAF efectuează verificări cu privire la proiectul „Creșterea mobilității transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102, cu lucrări vizând calea de rulare, stații de persoane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa I bucla nord – intersecție Republicii", al cărui beneficiar este Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Ploiești.

Vă mulţumim pentru interesul pe care îl acordaţi activităţii Departamentului pentru lupta antifraudă – DLAF şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.