spatiu verde

O ploieșteancă a postat pe Facebook fotografii cu florile și spațiul verde bine îngrijit din fața Palatului Administrativ cu parcul jalnic, plin de gunoi, din zona policlinicii Cina din zona de Nord a Ploieștiului. Observatorulph.ro a cerut explicații reprezentanților Primăriei Ploiești.

 

Mesajul contribuabilului:

Observati vreo diferenta in poze?.....In curand alegeri parlamentare.... La Policlinica Cina sunt 2 sectii de votare.Trec peste aspectele legate de sanatate ca nu intereseaza pe nimeni, nici macar pe ploiesteni si pana in decembrie poate ninge si totul va fi acoperit de zapada ca-n povesti.

Citește și Asta văd ploieștenii care își duc copiii la grădinița 33 din Cina

 

Povesti despre nepasare si nesimtire. Despre "autoritati" si toleranta cetatenilor. Ca doar un morman de gunoi n-a omorat pe nimeni.

UPDATE Punctul de vedere al conducerii SGU Ploiești, administratorul spațiilor verzi:

Gunoiul, din fotografiile care însoţesc articolul dvs., este gunoi menajer şi a fost depozitat, de persoane necunoscute, în perimetrul din zona de acces în incinta Policlinicii Cina. Pe cale de consecinţă, coordonatorul echipei din zona respectivă a oraşului (Nord) a anunţat reprezentanţii operatorului de salubritate, în scopul ridicării resturilor menajere.

 

Așa arată domeniul public din fața Primăriei Ploiești

parc1

parc4

 

Spațiul verde din zona policlinicii Cina: uscat și plin de gunoaie

parc2

parc3