pasaj gara vest

Pasajul de la Gara de Vest are ca termen de finalizare luna iunie 2017. Pe perioada de iarnă însă va exista un ordin de sistare a lucrărilor, din cauza condițiilor meteorologice.

 

Contractul pentru pasajul de la Gara de Vest a fost semnat la finele anului 2014, iar doi ani mai târziu, municipalitatea a recunoscut neputința de a finaliza proiectul, lucrările urmând să fie continuate cu fonduri de la bugetul local.

Citește și: Afacere marca Primăria Ploiești: Pasajul de la Gara de Vest

Oficial, Primăria Ploiești a reușit să atragă numai 22,9 milioane de lei de la Uniunea Europeană, fonduri în valoare de peste 10,3 milioane de lei urmând să fie suportate din bugetul local, iar la această sumă se vor adăuga lucrările neprăvăzute și TVA-ul.

 

La mai bine de doi ani de la semnarea contractului,lucrările la pasajul de la Gara de Vest nu au fost finalizate, termenul prevăzut fiind prelungit până în iunie 2017.

De precizat este că în weekend, din cauza ploilor, în zona unde au fost „plantate” indicatoarele care interzic accesul pe pasaj apa a format adevărate băltoace. Cât de finalizarea lucrărilor, nimeni nu se pronunță momentan, toată lumea invocând termenul de finalizare iunie 2017.

pasaj ploiesti

 

pasaj

pasaj ploiesti gara