iluminat publoc

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a respins recursurile declarate de SGU și Consiliul Local Ploiești, a readus în atenție subiectul legat de iluminatul public din Ploiești.

 

Citește și:  ”Bombă” în Primăria Ploiești. SGU a prestat ilegal un serviciu

Serviciul de iluminat public a fost prestat ilegal de SGU încă din 2013, când Consiliul Local Ploiești a decis ca societatea să primească, fără licitație, acest contract.

 

La acea dată, ANRMAP a amendat Servicii Gospodărire Locală cu suma de 80.000 de lei, recomandând organizarea unei licitații pentru delegarea serviciului de iluminat public.

Numai că la Ploiești, în ciuda faptului că a fost constituită o comisie pentru fundamentarea unui caiet de sarcini pentru organizarea de licitație, luarea unei decizii a fost amânată de la o zi la alta.

Astăzi, primarul Adrian Dobre i-a convocat la ședință pe toți factorii implicați în această problemă, pe de o parte reprezentanți ai Regiei Autonome de Servicii Publice, SGU, cât și directori din Primărie, pe de altă parte, pentru găsirea unei soluții de ieșire din impas.

Ședința are loc la etajul al treilea al Palatului Administrativ Ploiești.

”Trebuie luată o decizie cu privire la iluminatul public din Ploiești. Acesta este motivul pentru care toți directorii au fost invitați la această ședință” a susținut Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.