ganea dobre

După ce primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, l-a acuzat pe viceprimarul Cristian Ganea că a atras instituția în campania electorală, acesta din urmă a reacționat.

 

Viceprimarul social-democrat Cristian Ganea susține că nu înțelege de ce este acuzat de primarul Adrian Dobre.

„Nu înțeleg de ce sunt acuzat că fac campanie electorală. Eu la ora 10. 30 eram în birou, cu directorul de la Juridic și de la Economic, cu reprezentanții RASP, încercând să rezolv problema iluminatului și a iluminatului ornamental al orașului, iar primarul Adrian Dobre era la Târgul de Toamnă. Chiar nu înțeleg de ce sunt acuzat”, a susținut Cristian Ganea, care s-a arătat supărat că pe site-ul Primăriei Ploiești sunt publicate numai comunicatele primarului.

 

Citește și: Dobre către Ganea: ”Nu mai atrageți Primăria în campania electorală”

În comunicatul de presă postat pe site-ul Primăriei Ploiești, edilul Adrian Dobre îl acuză pe vicele Cristian Ganea nu doar pentru că se implică în campania electorală, ci și pentru faptul că nu a rezolvat problema de la CSM, club de a cărui coordonare se ocupă, potrivit dispoziției date de primar.

Citește și: Avertizări din timp despre colapsul CSM. De ce nu a semnat Ganea?

„Funcția de viceprimar vine și cu obligația de a rezolva problemele stringente aflate în fișa postului – cum este situația de la Clubul Sportiv Municipal. Este inadmisibil ca din aceste sarcini să le selectezi doar pe acelea care îți pot aduce beneficiu electoral, furnizând opiniei publice informații inexacte despre activitatea primăriei!”, se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul Primăriei Ploiești.