frig

Primăria Ploiești a emis un comunicat de presă intitulat “Vine frigul, atenție la pregătirea instalațiilor de încălzire!”

 

Comunicatul Primăriei:


 Având în vedere valul de frig anunțat de Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, atrage atenția operatorului să fie pregătit pentru începerea furnizării de căldură în apartamente, în condițiile legii.

 

Citește și La Ploiești au fost 3 grade. Când se vor încălzi caloriferele

Totodată, le solicită managerilor instituțiilor publice din subordinea și/sau administrarea primăriei, în special celor care se ocupă de creșe, grădinițe, școli și spitale, să ia din timp toate măsurile pentru încălzirea acestora.

Cu această ocazie, primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, îi atenționează pe cei responsabili că, dacă vor exista instituții publice ai căror beneficiari vor avea de suferit de pe urma frigului, mai ales copii și bolnavi, vor fi aplicate sancțiuni severe celor responsabili.

 

Mai multe articole
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Un nou proiect privind acordarea de subvenţie pentru transportul elevilor. Studenţii nu sunt incluşi

  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Comitetul de coordonare al CSM Ploiești se reunește astăzi. Consilierii speră să primească situația oficială a contractelor

  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Andra Ilie

În timp ce la Ploiești circulă autobuze vechi de 40 de ani, cele fabricate la Brașov au falimentat. Erau prea ieftine!