targ toamna ploiesti

Aproape 100 de comercianți și producători și-au anunțat prezența la Târgul de Toamnă de la Ploiești.

 

Evenimentul are loc în perioada 6 - 9 octombrie, în Parcul Toma Socolescu. Aici au fost amenajate 84 de standuri pentru producători și societățile comerciale care vând legume, fructe, miere, dulciuri, produse alimentare, vin și produse de artizanat. Totodată, în zona cuprinsă între Parcul Toma Socolescu și Curtea de Apel Ploiești vor fi amenajate 12 terase. 

Programul de funcționare este 08.00 - 22.00, iar deschiderea Târgului de Toamnă are loc mâine, 6 octombrie, la ora 11.00.

Pentru a evitarea oricăror probleme, producătorii și societățile comerciale au luat la cunoștință recomandările Direcției Sanitar-Veterinare Prahova cu privire la condițiile de comercializare a produselor alimentare.

 

Citește și: Unde și când se ține târgul de toamnă la Ploiești

Interesul mărit din partea producătorilor și a societăților comerciale pentru participarea la Târgul de Toamnă din Ploiești va aduce venituri din chirii pentru SC Hale și Piețe. Astfel, pentru cele patru zile de festival, producătorii de legume și fructe vor plăti o chirie de 208 lei plus TVA, iar pentru terase chiria va fi de 1.208 lei plus TVA.

Pentru că în anii trecuți au existat reclamații venite din partea ploieștenilor care locuiesc în zonă, anul acesta este pentru prima dată când la un astfel de eveniment se renunță la spectacolele în aer liber.

 

20161003 122813

20161003 122736