casa anl valenii de munte

Agenția Națională pentru Locuințe va realiza pe strada Alexandru Donici, din Vălenii de Munte, un număr de șase locuințe.

 

Cele șase locuinte vor fi ridicate pe parcele individuale, cu suprafețe construite desfăsurate cuprinse între 145,80 -164,00 mp fiecare, cu regim de înalțime P+M (Parter+Mansarda).

Fiecare locuință va avea câte trei camere de locuit (o camera de zi si doua dormitoare) cu dependinte (bucătărie, grup sanitar, baie, terasă exterioară), (4 locuințe sunt disponibile cu garaj pentru un autoturism), curte deschisă cu loc de parcare si alee pietonala de acces în față, curte imprejmuită în spate, branșamente cu contorizări individuale la utilități).

Primăria orașului Vălenii de Munte va realiza din fonduri proprii viabilizarea terenului (rețelele de utilitătâți, drumul de acces, spațiile verzi și iluminatul public).

Terenul aferent locuințelor se dă în folosință gratuita ANL de către Consiliul Local al Orașului Vălenii de Munte, pe durata executării construcțiilor de locuințe. Ulterior predării locuințelor către beneficiari, autoritatea publică locala va stabili modul de exploatare a terenului.
Locuințele vor fi realizate în termen de un an de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.

Casa tip S are o valoare de 59.092 Euro, iar casa tip G - 68.229 Euro.