formulare incalzire

Primăria Ploiești, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare, anunță că, de luni, va derula activitatea de distribuire a formularelor de cerere si declarație pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, aferente sezonului rece 2016 – 2017.

 

Formularele se distribuie către administratorii asociațiilor de proprietari/locatari, pentru persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat, la Poliția Locală Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, la sediul S.C. VEOLIA ENERGIE PRAHOVA S.R.L., Str. Gheorghe Doja nr.154A și la Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, cu sediul in Ploiești Str. General Vasile Milea nr.1. bl.A7, parter.

Ploieștenii care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, lemne sau energie electrică trebuie să se prezinte personal la sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2.

Formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire, atât de la bugetul de stat, cât și de la bugetul local, pot fi accesate/descărcate de pe paginile de internet: www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro.

Depunerea formularelor pentru acordarea ajutoarelor, se va face începând cu data de 03.10.2016, la Sediul Poliției Locale Ploiești, intrarea din str. Nicolae Simache nr. 2, astfel:

Marti 8³° – 16³º

Miercuri 8³° – 18³º

Joi 8³º – 16³°

Vineri 8³º – 16³°

Informaţii suplimentare puteți obține de pe site-ul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, sau la numerele de telefon 0244/384742, pentru energie termică și 0244/526090, pentru gaze naturale, lemne, energie electrică. 

Potrivit site-ului ASSC Ploiești, beneficiarii ajutorului de încălzire dat de la bugetul local trebuie să aibă domiciliul sau resedinta pe raza Municipiului Ploiesti, la adresa unde se solicita ajutorul de incalzire; in cazul vizei de resedinta, aceasta trebuie sa fie valabila pe tot parcursul sezonului rece, 01 noiembrie- 31 martie (anul urmator). Atat solicitantul cat si ceilalti membri ai familiei sa nu inregistreze debite la bugetul local (taxe,impozite,amenzi sa fie achitate la zi) și să nu inregistreze debite la plata cheltuielilor comune de intretinere mai mari de trei luni, dar nici să nu detina in proprietate bunuri mobile si imobile care conduc la neacordare, conform art.6 din H.C.L. nr.346/2013.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...