fundatia copiii nostri

La un pas de desființare, în aprilie 2016, la propunerea Consiliului de Administrație, Fundația Copiii Noștri va avea un nou Consiliu Director.

 

Aleșii locali ploieșteni au aprobat ca din Consiliul Director să facă parte consilierii Marilena Stanciu (PSD), Cristina Enache (PNL), Sorin Văduva (ALDE) și Eduard Tudor (PMP), iar ca cenzor să fie Raluca Frangulea.

Înființată pentru atragerea de fonduri în vederea realizării unui nou Spital pentru Copii, Fundația practic nu a avut parte de o soartă favorabilă. Singurul eveniment organizat pe stadionul Ilie Oană pentru atragerea de fonduri a fost un adevărat fiasco, banii colectați din vânzarea biletelor ajungând în mare parte la artiștii care au fost invitați să cânte.

Citește și: Fundația Copiii Noștri va fi desființată

 

În aprilie 2016, Consiliul de Administrație a propus de altfel desființarea Fundației Copiii Noștri, iar puținii bani din cont să fie virați la Spitalul de Pediatrie, urmând ca și Consiliul Local Ploiești să-și recupereze capitalul social alocat în momentul înființării fundației. Patrimoniul inițial al Fundației, reprezentat de aportul în numerar din bugetul local, a fost de 70.000 de lei.