locuri munca vacante prahova

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante, în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Maria” Vălenii de Munte.

 

Este vorba despre trei posturi instructor de educație principal/M clasa salarizare de baza 24 – Centrul de Plasament, un post asistent medical principal/PL clasa salarizare de baza 43 – Centrul de Plasament și un post asistent medical/PL clasa salarizare de baza 41 – Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități.

Pentru cele trei posturi instructor de educație principal/M clasa salarizare de baza 24 – Centrul de Plasament, candidații trebuie să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat și minimum 4 ani vechime în muncă.

Pentru postul de asistent medical principal/PL clasa salarizare de baza 43 – Centrul de Plasament, candidații trebuie să facă dovada studiilor postliceale de asistent medical și să aibă o vechime în specialitate minimum 4 ani, precum și aviz de liberă practică.

În cazul postului de asistent medical/PL clasa salarizare de baza 41 – Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilităţi, candidații trebuie să aibă studii postliceale de asistent medical, o vechime în specialitatea studiilor de 6 luni - 1 an și aviz de liberă practică.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 10 octombrie 2016. Concursul este programat pe 19 octombrie 2016, ora 10.00 (proba scrisă), iar pe 24 octombrie 2016, are loc proba interviu.