teren

Intenție mai veche a administrației locale, dar nefinalizată până în acest moment, cumpărarea terenului de fotbal aflat în proprietatea Rafinăriei Steaua Română are șanse să se concretizeze în viitorul apropiat.

 

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, care a fost programată, marți 27 septembrie, se află un proiect prin care se cere consilierilor aprobarea  mandatări executivului Primăriei Municipiului Câmpina de a demara negocierile în vederea cumpărării bazei sportive situată la intrare în oraș, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Negocierile urmează să se poarte cu CITR Group - FiliaIa Bucuresti SPRL, în caliitate de administrator judiciar aI S.C. Steaua Romana S.A. Câmpina.

 

Baza sportivă,  în suprafață totală de 28.795 mp, a fost scos la licitație la un  preț de pornire  de  1.9 milioane de euro, conform unor surse din cadrul administrației publice.

Important de precizat este faptul că terenul de fotbal în discuție se află în imediata vecinătate a singurului ștrand care se mai află în proprietatea Primăriei, dar și a hotelului Casei Tineretului, toate aceste imobile aflate într-o avansată stare de degradare. De altfel, ștrandul a fost închis în acest sezon estival tocmai din cauza stării deplorabile în care se află, iar hotelul Casei Tineretului este catalogat doar la o stea, condițiile de cazare oferite fiind cel mult decente. Dacă autoritățile locale s-ar implica mai mult și ar demara un proiect de modernizare și reabilitare, s-ar putea crea astfel o bază sportivă care ar putea aduce venituri considerabile la bugetul local.