primaria sinaia

Vlad Oprea stă departe de Primăria Sinaia până la sfârșitul lunii octombrie.

Vlad Oprea, primarul localității Sinaia, nu reușește să scape de controlul judiciar și mai ales de interdicția de a-și exercita funcția impusă de procurorii DNA Ploiești care înacuză de abuz în serviciu.

 

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să mențină măsura preventivă cu toate restricțiile care vin odată cu ea până în data de 23 octombrie. În aceeași situație se află și Beatrice Rădulescu, secretar al orașului Sinaia.

Soluția instanței:

"Constată că, în aplicarea disp. art. 348 alin. 2 cod procedură penală rap. la art. 207 alin. 4 şi 7 cod procedură penală, prin încheierea definitivă din data de 25 august 2016 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dispus menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Oprea Vlad Gheorghe şi Rădulescu Beatrice Eugenia, măsură care îşi produce efectele pe durata de 60 zile, în intervalul 25 august -23 octombrie 2016 inclusiv," conform portalului instanțelor de judecată. 


 Reamintim că Rădulescu și Oprea au fost trimiși în judecată în luna mai a acestui an într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești. Cei doi sunt acuzați de abuz în serviciu într-o cauză care a pornit de la anchetarea fostului comandant al Poliției Sinaia, comisarul șef Marin Tudorică. Oprea mai are un termen la Înalta Curte de Casație și Justiție, în data de 30 septembrie, când se va judeca o nouă contestație a controlului judiciar.

 

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Ecaterina Andronescu, audiată la DNA

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a ajuns la DNA în această dimineață. Ea a fost chemată să dea declarații ca martor în dosarul în care omul de afaceri Dinu Pescariu și fostul...