luminita albu

Fostul director economic al CSM Ploiești, Luminița Albu a câștigat procesul cu Cezar Stoichiciu, actualul manager al clubului, anunță jurnalulph.ro.

 

Stoichiciu a demis-o pe Albu la scurt timp după preluarea funcției, însă Tribunalul Prahova a constatat  "nulitatea absolută a Deciziei nr. 13/25.01.2016 emisă de directorul Clubului Sportiv al Municipiului Ploieşti şi, pe cale de consecinţă, dispune reintegrarea contestatoarei în funcţia avută anterior concedierii."

Instanța a decis despăgubirea Luminiței Albu cu contravaloarea salariilor de la comncediere până la momentul câștigării procesului: "Obliga intimatul la plata unei despăgubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat contestatoarea de la data desfacerii contractului de muncă si până la reintegrarea efectivă. Obligă intimatul să plătească contestatoarei 2200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată." , se mai specifică în decizia judecătorului.

 

Decizia poate fi contestată în termen de 10 zile.

Acesta nu este singurul director care a câștigat procesul cu primăria. Directorul Economic, Nicoleta Crăciunoiu, a câștigat două procese cu primari diferiți Andrei Volosevici, respectiv Iulian Bădescu.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...