statie epurare ploiesti licitatie

Primăria Ploiești a anulat licitația pentru expertizarea stației de epurare a municipiului Ploiești, având în vedere că, până la termenul limită, nu a fost depusă nicio ofertă

 

Valoarea estimată pentru efectuarea serviciilor de expertizare tehnică a lucrărilor de la viitoarea stație de epurare a Ploieștiului era de 25.000 de lei. Numai că, până la data de 8 septembrie, termenul limită de depunere a ofertelor, nu s-a arătat nicio firmă interesată.

Citește și: Expertiză pentru stația de epurare nefinalizată a Ploieștiului

Noua stație de epurare a municipiului Ploiești trebuia să devină funcțională încă de acum trei ani. Numai că lucrările au fost sistate, pe motiv de lipsă de finanțare.

 

Citește și: Ploieștiul pus la zidul rușinii! Amenzi și penalități pentru o investiție nefinalizată

În lipsa unei stații de epurare, Ploieștiul va suporta, din bugetul local, amenzi drastice, având în vedere depășirile înregistrate la vechea stație de epurare a Ploieștiului.

Pe lângă lipsa de finanțare pentru continuarea lucrărilor la noua stație de epurare, al cărui stadiu este de 85%, se pare că a apărut și o altă problemă. Parte din investiție este deteriorată deja, motiv pentru care municipalitatea și-a propus efectuarea unei expertize tehnice, astfel încât să se știe cu exactitate ceea ce este de făcut în situația actuală.