spitalul municipal ploiesti sectie oncologie

Aparatura de mii de euro riscă să fie compromisă în cazul în care acoperișul corpului E al clădirii unității medicale nu va fi reabilitat.

 

La fiecare ploaie, mai multe cabinete de la Spitalul Municipal Ploiești sunt inundate, spre disperarea medicilor, dar și a pacienților.

Acesta este și motivul pentru care, pentru a doua oară pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, figurează un proiect de rectificare a bugetului pentru suplimentarea sumelor alocate pentru demararea reparației acoperișului la corpul E și a anvelopării imobilului în care funcționează secția de Reumatologie.

 

În caz contrar, investițiile realizate până acum, dar și aparatura de mii de euro, riscă să se degradeze. Spitalul Municipal Ploiești a beneficiat de fonduri pentru reabilitarea Secției de Oncologie.

La ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, proiectul a fost amânat, social-democrații anunțând că nu a existat timp suficient pentru studierea documentației. Mâine, însă, este programată o nouă ședință care are ca obiect suplimentarea sumelor la Capitolul Sănătate. 

Suma repartizată ar urma să asigure și finanțarea pentru găsirea de soluții în vederea realizării rezervelor de apă potabilă în circuitul normal, termenul de implementare a acestei cerințe, impuse de Direcția de Sănătate Publică Prahova, fiind trimestrul IV 2016.