tramvaiul 102

După mai bine de doi ani și jumătate, timp în care au fost efectuate lucrări de reabilitare a liniilor de tramvai, s-a reluat circulația pe tronsonul Gara de Vest - Spitalul Județean.

 

Ordinul de reluare a circulației a fost dat încă de acum o săptămână, aproape același timp cu lansarea licitației pentru efectuarea unei expertize tehnice, care să ateste dacă sunt sau nu probleme pe acest tronson.

Oferta câștigătoare a fost declarată cea a firmei S.C. Global Service Proiect S.R.L., cu pretul 18.000 lei fara TVA. Societatea va efectua expertiză atât pe tronsonul 101, cât și pe tronsonul 102.

 

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 28 august 2016, iar termenul de prestare a serviciilor este de 30 de zile.

Cât privește tramvaiele 102 care circulă în acest moment pe Șoseaua Vestului acestea au fost recondiționate, municipalitatea anunțând că, de abia de acum încolo, se pregătește documentația pentru achiziționarea de mijloace de transport electrice în baza unui proiect care va fi derulat cu fonduri europene.

 

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...