parcul municipal vest posturi vacante

Primăria Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 funcții contractuale de execuție vacante la Parcul Municipal Vest.

 

Potrivit anunțului, cele 14 posturi sunt de muncitor necalificat, muncitor calificat electrician și muncitor calificat instalator instalații. Candidații pentru posturile de muncitor necalificat trebuie să aibă studii generale (școala generală 8 clase, școala profesională sau diplomă de bacalaureat) și o vechime în munca minimum 6 luni.

Pentru funcția de muncitor calificat electrician constructor montator aparataj și cabluri de medie și înaltă tensiune, candidații trebuie să aibă minimum 10 clase sau şcoala profesională, certificat de competențe profesionale pentru calificarea electrician conform postului și vechime în muncă minimum 6 luni.

În cazul posturilor de muncitor calificat instalator instalații tehnico – sanitare și de gaze, persoanele care se prezintă la concurs trebuie să aibă minimum 10 clase sau școala profesională, certificat de competenţe profesionale pentru calificarea instalator conform postului și o vechime în muncă minimum 6 luni.

 

Termenul limită de depunere a dosarelor este 23 septembrie 2016, ora 13.00. Concursul este programat 04 octombrie 2016, ora 13.00, (proba practică), la Parcul Municipal Ploiești Vest, iar pe 10 octombrie 2016, ora 09.00, va avea loc proba interviu.