aga tce sgu

După mai bine de patru luni de la alegerile locale din 2016, mandatele în Adunările Generale ale Acționarilor de la societățile aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești au fost completate.

 

Aleșii din PNL, PSD, ALDE și PMP au picat la pace când a venit vorba de repartizarea în Adunările Generale ale Acționarilor (AGA). 

La SC Transport Călători Express vor face parte din AGA consilierii PNL Florin Neagu și Aurelian Tudor. Este de înțeles de ce aleșii liberali și-au ales această societate care se confruntă cu mari probleme financiare. Pe 11 septembrie, contractul de mandat al directorului TCE Cristian Iancovici a încetat, iar în prezent este director interimar, până la organizarea concursului, Enescu Ionelia, director exploatare al TCE. 

Citește și: Schimbare de director la TCE Ploiești. Declarația lui Iancovici

 

La Hale și Piețe, AGA va fi formată din aleșii locali PSD - ALDE, respectiv aleșii locali Ștefan Dănescu (PSD) și Paul Palaș (ALDE). Interimatul de la SC Hale și Piețe a fost preluat de Eugen Vâlcoci, membru ALDE, după ce contractul de mandat al lui Emanuel Ilie nu a putut fi prelungit, invocându-se faptul că nu există AGA și CA la societate.

Citește și: Cine va fi noul director la SC Hale și Piețe

La SGU, situația este identică. Conducerea societății este asigurată de Donald Constantin, membru PSD, și, prin urmare, în Adunarea Generală a Acționarilor au fost numiți Marilena Stanciu (PSD) şi Sorin Văduva (ALDE).

 

Ca o noutate, din acest an, primarul nu va mai aproba ordinea de zi a ședințelor AGA.