post conducere rasp ploiesti

Așteptat de mai bine de nouă luni, examenul pentru șefia Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești s-a terminat rău pentru toți candidații, care nu au reușit să obțină... note de trecere.

 

Nota minimă necesară pentru ocuparea funcției de director a fost de 7.00, însă nimeni nu a reușit să promoveze în funcție, din cauza notelor mici.

La interviu au fost invitați Marius Oprea, Nicolae Ionescu, Vasile Nacu, Valentin Marcu, Eduard Focșăneanu și Marian Manea, ultimul absentând însă.

Candidații au formulat întâi răspunsurile în scris și, ulterior, au detaliat în fața membrilor Consiliului de Administrație. Însă notele obținute au fost mai mici față de nota minimă necesară și, prin urmare, nimeni nu a obținut postul de director. 

 

Reamintim faptul că, inițial, depunerea dosarelor de concurs a avut loc în luna ianuarie a acestui an și la acea dată toate dosarele au fost acceptate, urmând ca data interviului să fie stabilită ulterior. Numai că examenul a fost amânat până la completarea Consiliului de Administrație al RASP.

Iată rezultatele:

Marius Gheorghe Oprea - 5,25

 

Nicolae Cristian Ionescu - 6,50

Vasile Nacu - 5,75

Dan Valentin Marcu - 5,25

 

Eduard Adrian Focșăneanu - 5,50

Marian Viorel Manea - absent