spectacole ploiesti

Primăria Ploiești se pare că vrea să recupereze perioada în care nu au fost organizate la Ploiești spectacole, din cauza alegerilor locale, pentru a nu se interpreta ca acțiuni politice. 

 

Primăria intenționează să achiziționeze servicii pentru evenimente. Mai exact, municipalitatea vrea să închirieze o scenă, instalație de sonorizare, video, lumini și cort pentru artiști, cu ocazia evenimentului ”Ploiești - Magie, Feerie și Povesti”, în
perioada 23 – 25 Septembrie 2016. 

Valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este de 50.000 de lei. Tot pentru acest eveniment, municipalitatea a lansat o achiziție pentru un spectacol ecvestru, cu o valoare estimată de 12.000 de lei.

Bineînțeles, la scurt timp după postarea anunțurilor de licitație au apărut și primele comentarii. Cu atât mai mult cu cât la ora actuală la SGU există o scenă și o instalație de sonorizare care poate fi închiriată cu numai 4.200 de lei, iar surse din cadrul societății infirmă zvonurile că scena ar fi neutilizabilă, pe motiv că ar fi defectă de câteva luni bune.

 

Iar momentan nu se discută nimic despre costurile legate de spectacolul în sine.