concurs palatul administrativ ploiesti

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pe funcţia publică de conducere vacantă de şef serviciu – Serviciul Resurse Umane din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova.

 

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, cunoştinţe operare PC atestate prin certificat ECDL Standard, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 2 ani, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Concursul este organizat pe data de 05 octombrie 2016, ora 10.00 - proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...