balarii parc vest

Primăria Ploiesti organizează achiziție directă offline pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect “Expertiza tehnică – Parc Municipal Vest”.

 

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, respectiv servicii de întocmire a expertizei tehnice.

Valoarea estimată, fără TVA, este de 25.000 lei, urmând ca sursa de finanțare să fie bugetul local. Termenul de prestare a serviciilor este 30 zile.

Ofertele pot fi depuse până pe 9 septembrie, ora 12.00, la Registratura Primăriei Ploiești, Bulevardul Republicii, nr.2, intrarea C.

Parcul Municipal Vest nu este singura investiție pe fonduri europene supusă expertizării. Primăria a organizat licitație și pentru expertizarea liniilor de tramvai 101 și 102.

La ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, aleșii locali au aprobat tarifele care vor fi percepute la Parcul Municipal Vest, pentru parcare, folosirea teremurilor de sport, dar și pentru patinoarul, care va funcționa timp de trei luni /an.

 

Citește și Tarife pentru Parcul Municipal Vest, lăsat în paragină

Pe de altă parte, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a susținut că o serie de proiecte derulate cu fonduri europene pot fi declarate nefuncționale.

Citește și: Ploieștiul, la un pas sa returneze fondurile europene VIDEO