balarii parc vest

În ciuda faptului că zilnic curg reclamațiile legate de modul în care arată Parcul Municipal Vest, aleșii locali au aprobat, cu voioșie, am putea spune, tarifele care vor fi practicate aici.

 

Cu majoritate de voturi, proiectul legat de tarifele de la Parcul Municipal Vest au fost aprobate fără niciun fel de comentariu. Culmea, dacă ne uităm la data stipulată în proiect, tarifele se aplică retroactiv, cu data de 1 august 2016. Astfel, pentru parcare, s-a stabilit ca tariful să fie de 2 lei/ora de staționare. 

Citește și: Parcul Municipal Ploiești, lăsat în paragina și complet pustiu

Pentru terenurile de sport înconjurate de bălării s-a stabilit un tarif de 18 lei/oră, în primul an de operare, iar pentru patinoar, tariful este de 10 lei/oră în primul an de operare. 

 

Curios sau nu, în raportul de specialitate se precizează că tarifele încasate „vor duce la majorarea veniturilor proprii, la sporirea interesului vizitatorilor , precum și la îmbunătățirea esteticii și funcționalității parcului”. 

Citește și: Ploieștiul, la un pas sa returneze fondurile europene VIDEO

Mai grav este însă anunțul primarului Adrian Dobre care a susținut că nu este exclus ca atât proiectul Parc Municipal Vest, cât și alte proiecte realizate cu fonduri europene să fie declarate de ADR nefuncționale.

 

 

Auto-moto
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Accident în zona podului de la Vest din Ploiești

Un accident de circulaţie s-a produs vineri dimineaţa, în jurul orei 8.30, pe strada Mărăşeşti, în giratorul din zona supermarketului LIDL, la intrarea pe pasajul suprateran peste calea ferată. Au...