Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiesti organizează achiziție directă pentru expertizarea tehnică  a celor două pasaje pietonale subterane situate pe Bulevardul București, din zona de sud a orașului.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, respectiv servicii de intocmire a expertizelor tehnice – reabilitare si modernizare pasaje pietonale subterane situate în zona Bulevardului București.

Valoarea estimată, fără TVA, a expertizelor este de  25.000 lei. Sursa de finanțare, potrivit anunțului licitației directe, va fi bugetul local, capitolul Transporturi, termenul de prestare a serviciilor fiind de 30 zile

Data limită de depunere a ofertelor este de 29 august, ora 12.00.

Cele două pasaje subterane au fost închise în urmă cu mai mulți ani, din cauza infiltraţiilor de apă şi reziduuri petroliere,  dar și a mizeriei, la acea dată fiind considerate adevărate focare de infecție.

 


Administrație
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Abia acum Ploieștiul are... bile

Aproximativ 300 de bile din ciment vor înlocui stâlpișorii care nu permit parcarea autoturismelor pe trotuar. Primele bile au fost amplasate pe strada Emile Zola și pe strada Sublocotenent Erou...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești