pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiesti organizează achiziție directă pentru expertizarea tehnică  a celor două pasaje pietonale subterane situate pe Bulevardul București, din zona de sud a orașului.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, respectiv servicii de intocmire a expertizelor tehnice – reabilitare si modernizare pasaje pietonale subterane situate în zona Bulevardului București.

Valoarea estimată, fără TVA, a expertizelor este de  25.000 lei. Sursa de finanțare, potrivit anunțului licitației directe, va fi bugetul local, capitolul Transporturi, termenul de prestare a serviciilor fiind de 30 zile

Data limită de depunere a ofertelor este de 29 august, ora 12.00.

Cele două pasaje subterane au fost închise în urmă cu mai mulți ani, din cauza infiltraţiilor de apă şi reziduuri petroliere,  dar și a mizeriei, la acea dată fiind considerate adevărate focare de infecție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Auto-moto
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Licitație ANAF: BMW și Mercedes la preț de Dacia

La sfârșitul lunii iulie, ANAF va organiza la Galați o licitație unde sunt scoase la vânzare mai multe modele marca BMW, Mercedes și Audi la prețuri de Dacia Logan. Licitația se va susține timp de...