pasaj subteran bariera bucuresti

Primăria Ploiesti organizează achiziție directă pentru expertizarea tehnică  a celor două pasaje pietonale subterane situate pe Bulevardul București, din zona de sud a orașului.

Obiectul contractului constă în prestarea de servicii de proiectare, respectiv servicii de intocmire a expertizelor tehnice – reabilitare si modernizare pasaje pietonale subterane situate în zona Bulevardului București.

Valoarea estimată, fără TVA, a expertizelor este de  25.000 lei. Sursa de finanțare, potrivit anunțului licitației directe, va fi bugetul local, capitolul Transporturi, termenul de prestare a serviciilor fiind de 30 zile

Data limită de depunere a ofertelor este de 29 august, ora 12.00.

Cele două pasaje subterane au fost închise în urmă cu mai mulți ani, din cauza infiltraţiilor de apă şi reziduuri petroliere,  dar și a mizeriei, la acea dată fiind considerate adevărate focare de infecție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Exclusiv
  • Vineri, 12 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Imaginea zilei - Autobuz TCE Ploiești rupt în drum

Scumpirea recentă a biletelor TCE pentru transportul în comun a încins spiritele la Ploiești. Beneficiarii acestui serviciu public sunt nemulțumiți în primul rând de calitate. Pomenile electorale au...