sedinta suporteri marca

Penunltima ședință a Consiliului Local, în timpul căreia suporterii Petrolului s-au arătat dezamăgiți de faptul că social-democrații nu sunt de acord cu preluarea mărcii de către aceștia, nu a rămas fără urmări.

 

Social-democrații susțin că s-au simțit amenințați în timpul ședinei, motiv pentru care câțiva au sunat la 112. „Nu vrem să lucrăm sub amenințare, nu vrem să lucrăm sub presiune, nu vrem să lucrăm cu telefoanele setate pe 112, atunci când ne este teamă pentru viața noastră, pentru integritatea noastră corporală. Nu așa se faceadministrație”, a susținut George Botez, consilier local, cu privire la prezența suporterilor în sala de ședințe. Consilierul local a negat informația că social-democrații au depus plângeri penale.

Reacția edilului Adrian Dobre nu a întârziat să apară. Acesta a susținut că ședințele Consiliului Local Ploiești sunt publice, iar ședința nu a fost scăpată de sub control.

Consilieri locali PSD susțin însă că s-au simțit în pericol, motiv pentru care patru dintre ei au sunat la 112, iar acum au făcut cerere și așteaptă dovada că au procedat în acest mod.

 

La ultima ședință a Consiliului Local din această lună nu au mai existat tensiuni, în sală nefiind prezenți aleșii PSD - ALDE.